star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

78 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 73m²


Ár:

78 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szondi utcában egy kiváló befektetési lehetőséget kínálunk, mely kiváló BEFEKTETŐK, vagy költöző családok részére is !AKÁR 2 LAKÁSRA OSZTHATÓ, elkezdett felújítás alatt lévő 3. emeleti, 73 nm-es lakás jelenleg 2 nagyméretű szobával eladó!Az eddig elkészült felújítások:- Nyílászárók cseréje műanyagra, kivéve bejárati ajtók.- Falak javítása.- Elektromos hálózat, vezetékek cseréje.- Álmennyezet kialakítva.Ingatlan kialakításának lehetőségei:- 2 lakásra bontható- 4 szoba kialakítható- jelenlegi elosztás megtartásaAz alapok készen vannak így elvárásai szerint tudja befejezni az ingatlant. Igény szerint és megbeszélés alapján a tulajdonos segíthet a kivitelezésben felár ellenében.Nagyon fontos! A ház felújításáról való készületek dokumentálva vannak, a renoválás kezdetének időpontját még nem lehet tudni de a közeljövőben megkezdődik!Elsősorban az épület belsejét, a folyosót és belső udvart fogják felújítani.Ezt követően lift lesz hozzáépítve a belső udvarban.Végül a külső homlokzat is renoválásra kerül.Ezen felújítások jelentős értéknövekedést biztosítanak az ingatlannak rövid idő alatt!A Környékről:-A Westend a közelben illetve egyéb kisboltok is megtalálhatók az utcában.-A Városliget, Hősök tere, Széchenyi fürdő séta távolságra található.-Az M1 metró pár perc sétatávolságra van így egyszerűen eljuthat a Duna partra,a Deák Ferenc térre ahonnan könnyen eljuthat Budapest egyéb pontjaira.Ha felkeltette érdeklődését, kérem jelentkezzen hogy minél több információt kapjon az ingatlanról.Ha hitelre van szüksége, irodánkban INGYENES hiteltanácsadás és hitelügyintézés megoldott!

78000000 Ft
Érdeklődni lehet: Erdei Anna Erika 20-2835820

Referencia szám: LK023090-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6718077


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 78 millió Ft, négyzetméter ára 1 068 493 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdei Anna Erika referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718077. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.