star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó lakás Veszprém 1. kép

Eladó lakás Veszprém

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 45m²


Ár:

36 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
13 ezer Ft
Emelet
6.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Energia besorolás
A++
Erkély, terasz mérete
3 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Az eladó ingatlan 1/tulajdonban van, teljesen tehermentesen! Jelen állapotában, ahogy a a képek is mutatják, minden felújítás megtörtént! a szobák parkettázása új,! Járólapozás minden helyiségben, csempézéssel együtt szintén új! a szobákban inverteres, hűt-fűt klímákkal felszerelt! a fürdő wc. Szintén cserélve lettek! a konyha teljesen új, még garanciális, mint ahogy a bent lévő gépek is garanciálisak, a mosogató gép, a dupla légkeveréses sütő, a elektromos biztonsági főző lap, és természetesen része a konyhának a dupla hűtő is! a villany rendszer, kapcsolók-konnektorok szintén új, mint a festés mázolás! a nyílászárók műanyag, több légkamrás új, az erkély ajtóval együtt! Csapok tusoló, a sell szelep a toalettben, ami teljesek külön van a fürdőszobától szintén új! a lakástól 150 méteren belül az iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő! /Kettő is/, postahivatal, abc, boltok, zöldséges, buszmegálló, csak a legfontosabbak, de sok minden más is! a lakás vételárát külön, kettő érték becsüs határozta meg!! 


Elhelyezkedés

8200, Veszprém, Halle utca 7


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6698665


+36 20

Ingatlannet kód: 6698665


Az általad megtekintett eladó veszprémi (Halle utca 7) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 811 111 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kőmíves Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698665. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.