star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 98m²


Ár:

94 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2015
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Lakás áráért EGYEDI HÁZ Veszprém elit környékén, VÁRPANORÁMÁVAL!

Szeretne Veszprém egyik legimpozánsabb részén élni, ráadásul az Érseki Palotára és a várra nyíló kilátással? Most lehetősége van megvásárolni az év egyik legkülönlegesebb ingatlanát!

Ez a 2017-ben épült, 98 nm-es, KÉT SZINTES, egyedi fűtéses (gázcirkó) ingatlan papíron egy 4 lakásos társasház része, valójában azonban egy KÜLÖNÁLLÓ, ALÁPINCÉZETT, GARÁZZSAL egybeépített ház. Kiváló elrendezése, a rengeteg ABLAK és a benne rejlő lehetőségek teszik igazán vonzóvá.

FÖLDSZINT:
• Tágas, világos nappali (kémény kiépítve, így akár CSERÉPKÁLYHA is elhelyezhető, ami a nappali ékköve lehet)
• Modern konyha és étkező
• Fürdő/WC
• Privát, 3-4 nm-es terasz
• GARÁZS, amely BELÜLRŐL IS ÖSSZEKÖTHETŐ a nappalival, így akár PLUSZ SZOBA is kialakítható

EMELET:
• Nappaliként funkcionáló félszoba gardróbbal, PÁRATLAN KILÁTÁSSAL a várra
• Tusolós fürdőszoba WC-vel
• Két nagyméretű, világos szoba

A házhoz tartozik még egy 20 nm-es pince is, amely jelenleg gépészetnek és tárolásnak ad otthont. Az ingatlan IGÉNYES BURKOLATOKKAL, napfényes terekkel, és PRAKTIKUS ELRENDEZÉSSEL rendelkezik.

ELHELYEZKEDÉS ÉS LEHETŐSÉGEK: az ingatlan zöld környezetben, mégis a központ közelében található, békésen elszeparálva. Kis lakóközösség, közös költség nincs. Ideális választás családosoknak, vagy akár befektetőknek is! Az elrendezésnek köszönhetően a ház számos kisebb vállalkozás számára ideális lehet, például szépségszalonként, vagy orvosi rendelőként is használható.


Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hívjon most, és tekintse meg személyesen is! Kérdése van a finanszírozással kapcsolatban? Ebben is szívesen segítek!


Elhelyezkedés

Veszprém, Fenyves utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6697387


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6697387

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi (Fenyves utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 968 367 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Maár Dávid Richard referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.