star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Velence

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Velence

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Velence

  • 68m²


Ár:

62 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
van

Az ingatlanról:

ÚJ ÉPÍTÉSŰ FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁS VELENCE KÖZPONTJÁBAN, TÓPART ÉS A VASÚTÁLLOMÁS KÖZELÉBEN! UTOLSÓ LEHETŐSÉGEK EGYIKE, MOST ÉRDEMES INGATLANT VÁSÁROLNI!

Velence központjában, 200 m-re a tóparttól, 61 lakásos TÁRSASHÁZ 68 m2- es LAKÁSA ELADÓ! Állandó lakhatásra, nyaralónak, kiadásra vagy befektetésnek is ideális!
Fekvése kitűnő, hiszen pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, helyi és távolsági buszmegálló, egészség központ, iskola, óvoda, szabad strand!

A lakás különleges atmoszférával rendelkezik, magas műszaki és komfort fokozatú.
Fűtése központi gázkazánról történik, a radiátorok külön szabályozhatóak, a felhasznált hideg- és meleg víz, illetve a fűtési energia egyedileg mérhető, a nappaliban hűtő-fűtő klíma került beépítésre.
Helységei: előszoba, fürdő, amerikai konyhás nappali étkezővel, terasz kapcsolattal és 2 db szoba (melyből az egyikhez szintén tartozik egy terasz).

Gépkocsi tároló a pince szinten (terem garázsban beállási lehetőség pluszban megvásárolható) valamint a zárt udvari szinten is.

Ha úgy érzi, hogy a Velencei-tó közelében szeretne egy kis otthont, akkor megtalálta, itt biztosan csak jól érezheti magát.
Az ingatlant időseknek, fiataloknak, kis és nagycsaládosoknak egyaránt ajánlom!

A környékről:

Velence az ország közepén található, közel Budapesthez és Székesfehérvárhoz, mely munkahely szempontjából igen előnyös. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető. Új óvoda, új magyar–angol két tanítási nyelvű iskola, egészségközpont, üzletek, homokos tópart (VELENCE KORZÓ) várja az ide költözőket.


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6702049


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 925 000 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Hadadi Katalin referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702049. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.