star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Várpalota

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Várpalota

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Várpalota

  • 49m²


Ár:

33 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fiatal felnőttek figyelem! Várpalota központjában, a Korompay Lajos utcában eladó egy 49 nm-es, 2 szobás lakás, mely tökéletes választás lehet azok számára, akik kényelmes és modern otthonra vágynak. Az ingatlan állapota kiváló, a fűtést távfűtés biztosítja, az egyedi mérésnek köszönhetően pedig a költségek is rendkívül kedvezőek. A klímának köszönhetően a nyári meleg sem jelent problémát. Az ingatlan környéke is rendkívül előnyös, hiszen a város központjában található, így minden fontos intézmény és szolgáltatás könnyen elérhető. A közlekedés sem jelent problémát, hiszen a lakás közelében több buszmegálló és vasútállomás is található. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a lakáshoz tartozik egy saját parkolóhely is. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy nyugodt és békés környezetben élni. Az ingatlan építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója széleskörű, így akár befektetési célra is tökéletes választás lehet. Ha bármilyen kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket. Az ügyfeleink biztonsága és elégedettsége számunkra rendkívül fontos, így szívesen állunk rendelkezésükre minden kérdésükkel kapcsolatban. Ne habozzon, és válassza az ideális otthont a Korompay Lajos utcában!

#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Előszoba
1m²
Előszoba
1m²
étkező
1m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690583


+36 70

Ingatlannet kód: NET6690583


Az általad megtekintett eladó várpalotai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 673 469 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690583. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.