star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

295,87 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület

  • 135m²


Ár:

295 873 430 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1890
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

PARLAMENT KÖZELÉBEN MODERN NAGYPOLGÁRI LUXUS LAKÁS A Parlament fővárosunk ikonikus épülete, amely szinte minden Budapestet ábrázoló brosúrán megjelenik, közvetlen környezete kiemelt lokáció és örök érték ingatlanok tekintetében is.Az eladásra kínált lakás kiemelkedő és különleges, mert az említett lokáción kívül a felújítás során felhasznált minőségi anyagok olyan értéket képviselnek, amelyek páratlanok a piacon. Számos referenciával rendelkező kivitelező munkája a garancia minderre, ahogy azt a hirdetésben bemutatott képek is mutatják.Az ingatlan alap adottságai is kiválóak, a ház legfelső emeletén található, belső terei tágasak, amelyet a belvárosi klasszikus nagy belmagasság csak még inkább kiemel.Alaprajza ideális, mivel a két hálóegység, amelyek saját fürdőszobával rendelkeznek a lakás két végén található, szeparáltan.A képeken látható bútorok mind a vételár részét képezik, olasz luxus minőség, gondosan összeállított design öleli körül az ingatlan minden pontját.Gépészetileg és technológiailag is teljes körű felújítás történt.További információk és megtekintés kapcsán kérem keressen bizalommal!

739000 EUR

Referencia szám: LK012897-IN


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698546


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m². További jellemzői: az építés éve 1890, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 295,87 millió Ft, négyzetméter ára 2 191 655 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz István. referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698546. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.