star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 68m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1900
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapesten az 5. kerületben, Lipótváros szívében, a Báthory utcában eladó egy teljesen felújított 68 m2-es tégla lakás.

A lakás egy 4 szintes épületben található, ahol jelenleg a 3. emeletig van lift.
A 4. emeleten ez az egy lakás található, nincsen szomszéd. Az épület külső-belső homlokzata a közeljövőben meg fog újulni és a lifetet is felhozzák erre a szintre.

Az ingatlan 68 m², ami egy amerikai konyhás nappaliból + két külön nyíló hálóból, és egy nagyméretű fürdőszobából áll. A nappali tökéletes lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és vendéglátásra.

A lakást teljesen felújították, új víz, gáz és elektromos hálózat, új nyílászárók és új burkolatok kerültek beépítésre.
Az ingatlanban igényes anyagokat használtak, melyek garantálják az új tulajdonosnak a minőségi életet. Modern és ízléses kivitelezés: a fekete-fehér márványt, a rose gold betétek koronázzák meg. Az egész lakás napfényben úszik. A lakás a csendes, belső udvarra néz.

Az új nyílászárók és a padlófűtés biztosítják a tökéletes hőmérsékletet a hideg téli estéken is. A klímának köszönhetően pedig a nyári hőség sem jelent problémát.
A nappaliban található konyhabútor, teljesen gépesített (sütő, főzőlap, elszívó, mosogatógép) melynek köszönhetően a főzés igazi élmény lesz.

A kiváló lokációnak és alacsony fenntartási költségeknek köszönhetően ideális lehet befektetésnek is, de akár saját otthonnak is.

A közeli belváros pedig a pezsgő élet lehetőségét kínálja. Kíváló tömegközlekedéssel rendelkezik, így könnyedén elérhető bármelyik része a városnak.

Legyen az új lakása Budapest egyik legfelkapottabb kerületében!

Megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, új nyílászárók, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Lipótváros, Budapest 5. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695532


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, lipótvárosi (Budapest 5. kerület) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 204 412 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Garabits Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.