star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Teskánd

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 214 m²

    telek

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó lakás Teskánd

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 214 m² telek

  • Eladó lakás Teskánd

  • 69m²


Ár:

57 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Udvarral rendelkező, újszerű állapotú, TÉGLA építésű nappali + 3 hálószobás ingatlan Zalaegerszegtől néhány percre!

Zalaegerszegtől néhány percre, kedvelt lakóparkban vált eladóvá egy modern megjelenésű ingatlan zárt autóbeállóval, egy saját 214 m2 - es területen!

A világos otthon helyet ad egy L alakú előtér - folyosónak, egy amerikai konyha - nappali együttesnek , 3 hálószobának egy fürdőkáddal felszerelt fürdőnek, egy külön helyiségben található toalettnek, valamint egy 18 m2-es panorámás, nappaliból nyíló terasznak.

Az épület amellett, hogy igényes, fiatalos megjelenéssel bír, költséghatékony fenntartásával és praktikus belső elosztásával kiváló választás bármely korosztály számára!

Az ingatlan 5 kamrás műanyag nyílászárókkal, valamint egy 5 ponton záródó műanyag bejárati ajtóval rendelkezik.

Melegvízellátásáért Ariston okos villanybojler, míg melegéért levegő - levegő hőszivattyú gondoskodik, hűtő - fűtő klímarendszer segítségével.

Konyhája újszerű, energiahatékony eszközökkel teljes mértékben gépesített!

A családi ház 2020-ban téglából épült, melynek aljzata, födéme és homlokzata egyaránt szigeteléssel ellátott, utóbbi Dryvit vakolatrendszerrel borított.
Tetejének fedése Bramac cserép.
Az ingatlan belső tereit, burkolatait, szanitereit és külső állapotát egyaránt a minőség, az igényesség és az újszerű állapot jellemzi, melyet az épület szerkezeti adottságai, fűtési megoldása és a H tarifa megléte egy valóban költséghatékony fenntartással egészít ki.

Fontos figyelembe vennünk, hogy:
- A fent említett épülethez tartozik 2 autóbeálló a zárt udvarban, így jármúvei is biztonságos helyen állnak, nem kell az utcán parkolni velük, valamint
- Saját, 214 m2 - es udvarrésszel rendelkezik, mely kerítése kellő privát szférát biztosít!

Ajánlom azoknak:
- akik közel a megyeszékhelyhez, mégis kertvárosias környezetben, újépítésű lakóparkban szeretnének élni
- akik igényes, minőségi, újszerű állapotú ingatlant szeretnének vásárolni
- akiknek fontos a saját terület megléte, ugyanakkor nem vágynak több ezer négyzetméternyi birtokra!

Irányára: 57.900.000 Ft

Az ingatlan CSOK-ra, hitelre alkalmas, melynek ügyintézésében hitelközvetítő kollégánk szakszerű, ingyenes segítséget nyújt!

Megtekintési időpontért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359895


Elhelyezkedés

Teskánd, lakópark -újszerű, nappali+3 szoba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6711903


+36 70

Ingatlannet kód: NET6711903

Az általad megtekintett eladó teskándi (lakópark -újszerű, nappali+3 szoba) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 214 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 839 130 Ft. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6711903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Teskánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.