star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 49m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BEFEKTETNE? KEVÉS RÁFORDÍTÁSSAL MÁR MUNKÁRA IS FOGHATÓ!
LAKHATÁSNAK KERESI? AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ!

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Tatabánya Bánhidai lakótelepen található, 49 m2-es, 2 szobás, kilépős, 3. emeleti, felújítandó állapotú lakását.

Tökéletes választás lehet, ha Ön Tatabánya közkedvelt lakótelepén keres, 4 emeletes lakótömbben található és saját ízlésére formálható lakást.

A lakásban található nyílászárók már mindenhol műanyag szerkezetűek, így Önnek erre már nem kell sem várnia, sem költenie.

A szobákban parketta, konyha és előszobában linóleum, míg a többi helyiségben hidegburkolat található. A fürdőszoba közepes állapotú, zuhanyzókabinnal beépítve.

A lakás középső elhelyezkedésű, körben védett, így minden oldalról fűtött. Az már biztos, hogy fázni nem fog és a penész is elkerüli.

A helyiségek ablakai parkra néznek, D-K fekvésűek, így nem tűz be a nap egész délután.

A lépcsőház, tiszta, rendezett, kulturált, ami a jó lakóközösség jellemzője.

A közelben minden infrastruktúra elérhető, spar, máltai játszótér, iskola, óvoda, bölcsőde, orvos, patika, stb. Kiváló a buszközlekedés, vasútállomás 2 buszmegállóra megtalálható.

Meghirdetett lakásunk tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokbavehető.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, amennyiben nem szeretne lecsúszni erről a REÁLIS ÁRU, Bánhidai lakótelepen található lakástól, vagy további információra lenne szüksége, várom jelentkezését.

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577

Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6704974


+36 70

Ingatlannet kód: NET6704974


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 528 571 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Gyula referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.