star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya, Sárberek

  • 68 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya, Sárberek 1. kép

Eladó lakás Tatabánya, Sárberek

  • 68 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya, Sárberek

  • 68m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
13 ezer Ft
Építés éve
1985
Emelet
3.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínáljuk szeretett otthonunkat, Tatabánya csendes, de mégis frekventált részén, Sárberekben a „Kontyos” házakban. Az utcában játszótér, cukrászda, pizzéria, pár perc sétára pedig Squash klub, Spar (és egyéb boltok), óvodák, iskolák, orvosi rendelő található.  A természet kedvelőknek itt a felújított Csónakázó tó is, futópályával, edzőparkkal, gyerekeknek játszótérrel. Autóval szintén pár percre az egyik irányba találhatóak nagyobb üzletek (Tesco, Penny, Lidl, Aldi, Spar, Müller), a másik irányba elindulva pedig Vértes Center, buszpályaudvar, vasútállomás és az egész belváros számos program lehetőséggel.

A lakás 68 m2, tehermentes, 3 éve felújított, 4 szobával, fürdőszobával, külön wc-vel, konyhával, és egyedi beépített bútorokkal felszerelt. A fűtés távhővel megoldott, de az egyéni mérőknek és az új radiátoroknak hála szabályozható, így nagyon kedvező a rezsi, még télen is. A társasház 5 éve teljes szigetelést kapott, a tetőszerkezetet pedig 2 éve újították fel.   A 3. emelet előnye a körpanoráma, a lakás egész nap gyönyörű világos, és nem utolsó sorban edzésben tart. 😊

A lakásokhoz tartozik két tároló, közös zárt udvar homokozóval és kis játszótérrel, parkolási lehetőség az utcán kialakított sávban, a ház előtt. 

Bármikor megtekinthető előre egyeztetett időpontban, hívj bizalommal az alábbi számon:

Nati & Zoli

Zoli: +3630/332-96-70

Nati: +3620/886-85-28


Elhelyezkedés

2800, Tatabánya, Sárberek, Sárberki lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6691825


Zabányi-Székely Natália

Zabányi-Székely Natália

Hirdető további ingatlanjai
Zabányi-Székely Natália

Zabányi-Székely Natália

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6691825

Zabányi-Székely Natália

Zabányi-Székely Natália

Hirdető további ingatlanjai
Zabányi-Székely Natália

Zabányi-Székely Natália

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tatabánya, sárbereki (Sárberki lakótelep ) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A panellakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 661 765 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Zabányi-Székely Natália hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691825. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Sárberek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.