star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32,99 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tata

  • 52m²


Ár:

32 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tatán az Öreg-tótól pár percre a Május 1. út térségében, nyugodt környezetben 52 nm-es 1,5 szobás erkélyes lakás eladó!

A harmadik emeleti ingatlan rendezett társasházban található, mely kívülről hőszigetelt, nyílászárói korszerű műanyagra lettek cserélve a homlokzati korszerűsítést követően.

A lakás egyedi vízmérővel, nappali és éjszakai áram villanybekötéssel szerelt, jogi állapotát tekintve rendezett. A lakás melegvízellátását villanybojler, illetve a fűtést svédpanel fűtőtestek biztosítják. A lakáshoz a ház alagsorában egy saját tároló is tartozik, a közös költség alacsony.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, illetve további információra lenne szüksége keressen bizalommal!

Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk bank semleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.

32990000 Ft

Referencia szám: LK018396


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705420


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705420

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 32,99 millió Ft, négyzetméter ára 634 423 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Póta Brigitta referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.