star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 83m²


Ár:

41 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egy tágas, világos szobákkal rendelkező lakást keres, mely egy kedvelt, családias városrészen található? Szívesen alakítaná leendő ingatlanát saját ízlése szerint? És mindemellett egy garázs sem jönne rosszul?
Akkor olvassa tovább hirdetésem, mert lehet, hogy ez a lakás Önre vár!

Szombathely egyik kedvelt városrészén, a Joskar-Ola ltp.-n kínálunk eladásra egy 83 nm-es, 3 szobával és egy erkéllyel rendelkező lakást GARÁZZSAL!

Az épület csúsztatott zsalus, szigetelt, lépcsőháza rendezett.
Az ingatlanba lépve a közlekedőbe érkezünk, ebből a helyiségből nyílnak a lakás további részei: konyha, 3 tágas szoba -egyikéből az erkélyre juthatunk , fürdőszoba és wc külön helyiségben és tároló. Az ingatlan rendkívül jó elosztású, kisebb átalakítással, akár 3+1 szobássá alakítható.
Az ablakokat hő-és hangszigetelt műanyag nyílászárókra cserélték, az otthon melegéről távfűtés gondoskodik (egyedi mérős).
A ,,faltól-falig,, érő ablakoknak és a tájolásnak köszönhetően a terek világosak. A lakásban több beépített bútor könnyíti meg a tárolási lehetőséget.

--Igen ritka alkalom, a hirdetési ár TARTALMAZ egy 18 nm-es garázst is, mely riasztóval felszerelt.--
Ettől függetlenül a társasház közvetlen környezete parkosított, így lehetőség van a garázson kívüli parkolásra is.

A környék rendkívül nyugodt, családias: fákkal, zöld területekkel, a gyermekek számára játszótérrel rendelkezik. Elhelyezkedése kiváló, a Fő tér még gyalogosan is csak 15 perc távolságra van, a közelben minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet: különböző kereskedelmi és szolgáltató egységek, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
A garázs külön helyrajzi számon található!

Ne maradjon le erről a ritkán kínálkozó alkalomról, hogy egy jó elosztású lakás mellett egy garázshoz is hozzájuthasson! Ha felkeltettem érdeklődést hívjon bizalommal!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Erkély
5.04m²
Közlekedő
10.5m²
Wc
0.91m²
Fürdőszoba
3.14m²
Konyha
7.38m²
Szoba
17.1m²
Szoba
18m²
Szoba
20.16m²

Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694055


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694055

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 504 819 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szolnoki Nóra referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694055. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.