star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó lakás Szentendre

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 136m²


Ár:

109 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Külön, 300 m³-es parkosított telekrésszel rendelkező családi otthont keresel mindenhez közel? Megtaláltad!

Szentendrén, a kertvárosi és belvárosi rész mezsgyéjén, az izbégi városrész alsó szélén, az óvárostól és a Duna parttól 6-8 perc sétára fekvő dupla komfortos, egyedi ingatlan várja, hogy beleszeress!

Buszmegálló, iskolák pár lépésnyire....

Az 1035 m2-es telken 2x2 lakásos családi ház épült 2008-ban, akkori építtetői és első tulajdonosai válnak most meg fájó szívvel 136 m2-es házrészüktől (önálló társasházi albetét).

A 3 szintes ingatlan földszintjén a fedett teraszról 30 m2-es nappali és ugyanekkora, gépesített konyha-étkező, valamint egy mosdó nyílik.

Egy szinttel feljebb tágas előtér beépített szekrényekkel, sarokkádas fürdőszoba és 2 hálószoba erkéllyel kapott helyet.

A beépített padlástér többcélú hasznosításra is megfelelő, jelenleg egy klimatizált dolgozószoba és egy abból nyíló hálószoba van kialakítva. Ezen a szinten is található egy nagy sarokkádas fürdőszoba. Ez a szint egyaránt alkalmas lehet akár komplett vendég szintként, de játékos padlásszobájával tini kuckóként egyaránt.Bútorait, berendezéseit tekintve is egyedinek mondható, legtöbbjük asztalos keze munkáját dicséri.

Az ingatlan 2019-ben kondenzációs gázkazánt kapott, ezzel a teljes rendszer megújult, a kedvezményes kvótába hidegebb hónapokban is befér. A kényelemről és biztonságról légkondicionáló és riasztó gondoskodik.

Egy autó számára a ház alatti garázs biztosított, ezen kívül a kiskapu előtt még egy második autónak is van parkolóhelye, de akár három autóval is megoldott a parkolás, ha a garázs feljáróját is igénybe veszik.

A kert szerelmesei ~100 m2-es saját kertkapcsolatnak örülhetnek, ahol jelenleg füvesített terület van, a kerítések mentén bokrokkal. A fedett terasz nagy bokraival és kerítéssel biztosít privát szférát kikapcsolódni vágyó lakóinak.

A város izbégi elágazásának óváros felőli részén minden életvitelhez szükséges szolgáltatástól karnyújtásnyira fekszik.

-Iskolától 2-5 perc séta (Szentendrei Református Gimnázium, Ferences Gimnázium, Izbégi Általános Iskola, Templomdombi Általános Iskola, Szent András Katolikus Általános Iskola és Óvoda, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium)
-Parttól max. 10 percre
-Gyermekorvosi rendelő fél-egy perc
-Háziorvosi rendelő és az SZTK alig 5-8 perc
-Patika és CBA szintén 3-4 perc sétára találhatóak

Szerencsére rengeteg lehetőség van tömegközlekedésre is, hiszen a ház előtt van közvetlen egy buszmegálló. Aki a belvárosba, vagy Budapestre szeretne utazni, maximum 1 perces sétára találja a megfelelő buszmegállót.

Nézzük meg, szeress bele, tegyél ajánlatot!
Érd.: Zsofka Zsófia 0620-269-8685

Referencia szám: LK091337


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6707831


+36 20

Ingatlannet kód: NET6707831


Az általad megtekintett eladó szentendrei téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 808 088 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zsofka Zsófia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6707831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.