star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 89m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR történelmi belváros közelében TÉGLA építésű, földszinti lakás ELADÓ. Tágas, nagy belmagasságú, 90 nm-es, 3 szobás polgári lakás gyönyörűen felújítva.
i.á.:  69,9 M Ft              tel.: 06(20) 622-68-32
A LAKÁS:
Ritkán adódik, hogy ezen a környéken ilyen nagy méretű impozáns, gyönyörűen felújított nagypolgári lakást tudjunk kínálni.
A lakásban 3 nagyméretű szoba (24 nm, 21 nm, 14 nm), 2 fürdőszoba (egyikben zuhanyzó másikban kád található), wc a fürdőben és egy külön is, nagy konyha, kamra, gardrób található. Mivel az épület műemléki védettség alatt áll, emiatt a külső nyílászárók még nem lettek kicserélve, de minden vezeték, csövezés, fűtésrendszer teljesen modern. Cirkó gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet, a második fürdőben pedig villanybojler található.
A főhálószobához kapcsolódik egy gardrób és a zuhanyzós fürdőszoba, a második hálószobához pedig a kádas fürdő.
A konyha igen tágas méretű ( 12 nm ), bőven befér egy étkező is és egy kicsi kamra is kapcsolódik hozzá. Teljesen új beépített és gépesített bútorral szerelték fel.
A 4 méteres belmagasság lehetővé teszi, hogy a szobák bármelyikébe galéria kerüljön beépítésre.
A nappali főfala kazettásan burkolt egy stílszerú beépített látványkandallóval kiegészítve. A lakás teljes felújítása során figyelembe vették az épület adottságait és odaillő burkolatokkal modernizálták a mai kor igényeinek megfelelően.
Az előszoba is napfényes, tágas, igen jól bútorozható, az egész lakás jóval nagyobbnak tűnik mint a valós alapterülete.
A KÖRNYEZET : 
Mind udvari, mind utcai oldalra néznek szobák, jó tájolású, világos, napfényes lakás. A lakáshoz tartozik 2 db pince is. A sétálóutcától 2 percre, nagyon jó elhelyezkedésű ingatlan. Közlekedés, bevásárlás, oktatási szempontból is kiváló. 
 KINEK AJÁNLOM :
 Méretét tekintve 3-4-5 fős családoknak egyaránt ideális. Aki nem közlekedik gyakran autóval és a városban dolgozik, annak a legtökéletesebb. A tömegközlekedés bármelyik irányba csak 2-3 perc séta és biciklivel is jól kiépített az infrastruktúra. Parkolás az udvarban 1 autó számára. Óriási előnye, hogy beköltözhetően van felűjítva, itt még kifestetni sem kell. 
Az ingatlan nem lakott, bármikor mutatható. 
i.á.:  69,9 M Ft              tel.: 06(20) 622-68-32


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702900


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702900

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 785 393 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.