star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 83m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1993
Emelet
tetőtér
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó belvárosközeli téglaépítésű társasház 3. emeleti, 3 szobás (de könnyen 4 szobássá alakítható), különleges hangulatú lakása a Prohászka út környékén. Ez a lakás ideális lehet olyan párok számára, akik több gyermekkel keresnek belvárosközeli otthont maguknak! Gyönyörű napfényes, tágas terekkel rendelkezik.

A 103 négyzetméteres lakás, egy tetőtér beépítésével már 32 éve elkészült, de azóta sem kopott a fénye. Minden szép állapotú és ha ez valakinek így tetszik, akkor máris elfelejtheti a felújításokkal járó kellemetlenségeket és költségeket! Ha szükséges, akkor egy gipszkartonfallal ki lehet alakítani még egy új szobát, ki kell festetni a kedvenc színekkel és máris lehet költözni!

Az építés során fa beltéri és kültéri nyílászárók kerültek beépítésre. A fürdőszoba gyönyörű tágas, öntött márványból készült a sarokkád és a mosdópult is.

A fűtés és a melegvízellátás korszerű gázkazánnal történik, pár éve cserélt radiátorokon keresztül. A nappaliban hangulatos, működő kandalló is rendelkezésre áll, hogy a téli estéket meghitté varázsolja a melegével. Pár klímát érdemes felszereltetni és akkor nyáron is Ön határozhatja meg a lakás belső hőmérsékletét.

A napfényes beépített konyha éppen ideális méretű. Mellette kéznél van a kis spájz, ahol lehetőség van hosszabb időre is betárolni az élelmiszerekből.

A tároláshoz rendelkezésre áll még a ház alagsorában körülbelül 8 négyzetméteres pince is, ahol olyan hűvös van még nyáron is, hogy simán eláll az ősszel bevásárolt zöldség-gyümölcs.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 6 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A buszpályaudvar 8 perc séta, a vasútállomás pedig 2 buszmegállóra vagy 10 perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körüli parkolók, az itt lakók számára, minimális éves díjért állnak a rendelkezésre.

Komoly érdeklődőket várunk, akik értékelik, hogy ilyen ár-érték arányú lakás ritka a piacon. Ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, pince, amerikai konyha, közös tároló, új villamoshálózat, kandalló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Prohászka, Székesfehérvár Prohászka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685273


+36 70

Ingatlannet kód: NET6685273


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, prohászkai (Székesfehérvár Prohászka) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 781 928 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Prohászka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.