star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,49 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy 1. kép

Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy

  • 56m²


Ár:

41 499 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
konvektor
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Székesfehérvár -Maroshegyi városrészben eladóvá vált egy kis ékszerdoboz, 5. emeleti 56 m2-es erkélyes felújított 2 szobás lakás teljes bútorzattal, gépesítve.
A lakás pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Amikor kicserélték a nyílászárókat , műanyag hőszigetelt üvegézisekre, a villany- és vízvezetékeket. A két külön nyíló szoba laminált padlóval , míg a többi helyiség taposó burkolatot kapott.
A konyhabútort teljes gépesítéssel szerelték be.( melyben helyet kapott a mosogatógép, a mikró, a beépített sütő – illetve a főzőlap, mosógép, valamint a nagyméretű alul fagyasztó hűtő. Az ablakok műanyag hőszigetelt üvegezésiek, redőnnyel és szúnyoghálóval, fürdőszoba és a toalett is teljes felújításon esett át. A lakás fűtése 2 db gázkonvektorral megoldott, illetve kiegészítésként a a nappali szobában elhelyezett, klíma tud gondoskodni a megfelelő hőmérsékletről a lakásban. A falakrészben tapétásak és festettek. A lakás fenntartása kedvező, téli hónapokban sem haladta meg 23 ezer forintot. A közös költség 12.500,-ft/hó.
A lakásban lévő bútorok is a mai kor igényeihez mérten kerültek berendezésre, a hálószobában beépítésre került egy faltól falig , tolóajtókkal ellátott gardrób, mely megkönnyíti az itt lakók ruháinak a tárolását.
Az ingatlant tulajdonosa igényesen minőségi anyagok felhasználásával újította fel, a lakást, így az új tulajdonosnak a berendezés beszerzésével már nem is kell bajlódnia, csak hoznia kell a személyes holmiját.
A társasház is felújtásra került, melyben új nyílászárók, bejárati ajtó, taposóburkolatok cseréje is megtörtént, illetve az épület külső szigetélése.
A lakás befektetésnek is kiváló, megközelíthetősége kapcsán is, a ház előtt a parkolás ingyenes.
Környék:
Csendes,részben családi házas övezet Székesfehérvárhoz, Balatonhoz, M7-es autópályához közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, boltok, cukrászda, buszmegálló, kisebb szolgáltató egységek, mind pár perc alatt elérhetők.
Ingatlan kínálatunkról bővebben tájékozódhat a telefonszámon, rendelkezésre állunk, ügyvédi , energetikai és pénzügyi szolgáltatások készítésében, segítésében.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Maroshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704096


Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704096

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, maroshegyi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa konvektor. A panellakás ára 41,49 millió Ft, négyzetméter ára 741 054 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó referens a Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Maroshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.