star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeghalom

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó lakás Szeghalom

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeghalom

  • 57m²


Ár:

20 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1977
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Békés vármegye Szeghalom városának központi lakótelepén eladásra kínálok egy 3. emeleti, 57 négyzetméter alapterületű kétszobás lakást. A lakás fűtése konvektor, elektromos hőtároló kályha, vagy a szoba és ebédlő közé épített csempekályha alkalmazásával oldható meg, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakás vizesblokkja öt éve teljes felújításon esett át, mely a burkolatok mellett a csövek és az érintett szakasz elektromos hálózatát is magába foglalja. A szobák parkettázottak, a burkolatok sehol sem szorulnak cserére. Az épület négyszintes ezért a lakás körbefűtött. A lakáshoz egy 1,5 négyzetméteres erkély, valamint a földszinten egy 5 négyzetméteres saját tároló is tartozik.

A nagyszoba 20,8 négyzetméternyi, a kisszoba 12 négyzetméternyi nagyságú. A kamra eltávolításával az ebédlőből nyílik a főzőfülke. Az ablakok műanyagra lettek cseréle.

Az utca csendes, közel a központhoz ahol minden elérhető amire egy családnak szükséges lehet. Mind az óvoda, mind az általános és középiskolák 5 percre találhatóak, boltok és egyén infrastruktúra is könnyen elérhető.

Jöjjön, tekintse meg velem, tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Szeghalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6687573


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


20 500 000 Ft

Szeghalom

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 57m²

20 500 000 Ft

Szeghalom

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 57m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6687573

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szeghalomi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 359 649 Ft, ami a szeghalomi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Dajka Imre referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeghalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.