star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 161 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

108 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 161 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 161m²


Ár:

108 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Penthouse Újszegeden, a város felett!
Marostői városrészében, kínálunk eladásra egy 114 m²-es lakóterületű plusz 95 m²-es terasszal rendelkező, 2010-ben épült, IV. emeleti, nappali plusz 2 hálószobás, újszerű penthouse lakást.

A maga kategóriájában igazi ritkaság a szegedi ingatlanpiacon. Az újszegedi lokáció és a minden igényt kielégítő megvalósítás, a lakás modern stílusa, amely egy hatalmas terasszal párosul, önmagáért beszél. A 95 m²-nyi terasz számtalan lehetőséget biztosít az új tulajdonosnak egész évben. A mindössze 10 lakásos társasház, kertvárosi környezetben, mégis fejlett infrastruktúrájú környékén található. Az ingatlan kialakítása és elrendezése részletes és átgondolt tervek alapján épült, melynek köszönhetően az ingatlan kellemes és modern hangulatot idéz. Minden igényt kielégítő minőséget és a lakóterét illetően kényelmet, valamint a praktikumot igényesen ötvöző családi otthont sikerült megálmodni és kivitelezni.

A beltér:

Az ingatlanba lépve egy tágas előszoba fogad, ahonnan eljuthatunk, a balra található 30 m²-es hálószobába és az ehhez tartozó, 8,8 m²-es, kádas fürdőszobába. Az közlekedőn tovább haladva megérkezünk a lakás „szívébe”, a 3 égtáj felől benapozott, 43 m²-es nappali plusz étkezős konyhába. Az előtérből nyílik továbbá egy zuhanyzós 5,5 m²-es fürdőszoba, és egy újabb, 12,9 m²-es hálószoba gardróbbal (4,5 m²-es). Ehhez a helyiséghez tartozik egy privát, 14,9 m²-es külön terasz is.
Magas minőségű burkolatai, hő-, és hangszigetelt, hatalmas nyílászárói, teszik kifejezetten komfortossá az otthon töltött időt.

Minden helyiségből kiléphetünk az összesen 95 m²-es teraszra, amely tökéletes helyszínt biztosít, családi összejöveteleknek, a reggeli kávé elfogyasztásának, baráti kert ipartik rendezésének vagy csak egy késő délutáni olvasásnak.

Műszaki
Jogosan mondhatjuk, hogy a kicsit több mint 10 éves lakásra az itt élők kellő odafigyeléssel és az új otthon adta örömmel vigyáznak az ingatlanra. A megfelelő energetikai besorolást, a 38 cm-es Porotherm téglának és a dupla hő-, és hangszigetelt hatalmas ablakainak köszönheti. A ház melegéről egy cirkó kazán gondoskodik, amely melegvíz cirkulációval a padlófűtésen keresztül adja le a meleget. A teraszok alatt is kiépítették a padlófűtést, hogy a téli hónapokban is használhatóak maradjanak. A közös költség 20 ezer forint, amely az általános költségeken kívül a takarítást és a felújítási alapot is tartalmazza.

A lakás eredetileg nappali+ 3 hálószobás lett volna, viszont a jelenlegi tulajdonos 2 hálószobát egybenyitott. Igény szerint ez visszaalakítható.
Igény esetén garázs vásárolható 10 M forintért és udvari beálló is további 3 M forintért.

A környékről:

Újszeged, Marostői, kertvárosi része a legkeresettebb régiók egyike. Nem véletlen. A madárcsicsergés, zöld övezet, átmenő gépjármű forgalomtól mentes, nyugodt, meghitt környék, ahol jó élni, és alig várják az ott élők, hogy hazaérjenek. Mind ezek ellenére, mégis könnyen megközelíthető a belváros, a Bérkert utcának, Fő fasornak és a Thököly utcának köszönhetően. Ez az a városrész, ahol a szomszéd gyerekek nyugodtan tudnak játszani az utcán.

Busz: 71-es, 71A-s, 72-es, 72A-s.

Ajánlom összeköltözőknek, azoknak a családoknak, akik igazán nyugodt, csendes, természetes környezetben szeretnének élni a gyermekeikkel, valamint azoknak, akik szeretnének a város felett, egy 95 m²-es, teraszos ingatlanban élni.

Ezen felül infláció kivédő és értékálló befektetés is.


Elhelyezkedés

Szeged, Újszeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6706384


+36 30

Ingatlannet kód: NET6706384


Az általad megtekintett eladó Szeged, Újszegedi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 161 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 108 millió Ft, négyzetméter ára 670 807 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szepesi Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Újszeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.