star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szarvas

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Szarvas

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szarvas

  • 59m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szarvason a városközpontban egy 59 m2-es, tégla építésű, két erkélyes, 3. emeleti lakást kellemes kilátással.A szarvasi lakás főbb jellemzői:- a lakás 59 m2-es, tégla építésű, 3. emeleti- benne egy előtér, közlekedő, fürdőszoba, külön illemhelyiség, kamra, konyha, két szoba, két erkély és egy beépített szekrény került kialakításra- a nagyobb szobából nyíló erkély 2,8 m2, a kisebb szobából nyíló erkély 6 m2- az előtér, a közlekedő, a fürdőszoba, az illemhelyiség, a kamra, a konyha burkolata járólap, kő; a két szoba parketta padozatú- közművek: éjszakai áram, víz, gáz, szennyvízelvezetés- melegvíz-ellátása a fürdőszobában átfolyós gázbojlerről, a konyhában fali vízmelegítőről biztosított- az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják- az előtérben egy 3,5 kW-os hűtő-fűtő klímával kiegészíthető a fűtés- a fürdőszobában és az illemhelyiségben egy fali elektromos fűtőberendezés biztosított- 2022-ben új, műanyag, redőnnyel felszerelt külső nyílászárók lettek beépítve- kiváló befektetésnek és saját használatra is- a pincében egy saját tároló tartozik a lakáshoz- nagyon jó elhelyezkedéssel bíró ingatlan a város kellős közepén- 1/1-es tulajdonú, per-, teher- és igénymentes ingatlan Amennyiben a fenti 184200045-ös azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
4.5m²
Wc
0.8m²
Kamra
1.5m²
Közlekedő
1.6m²
Erkély
2.8m²
Szoba
18.2m²
Erkély
6m²
Szoba
11.3m²
Konyha
6.7m²
Előszoba
4.4m²

Elhelyezkedés

Szarvas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6699051


+36 20

Ingatlannet kód: NET6699051


Az általad megtekintett eladó szarvasi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 355 932 Ft, ami a szarvasi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viszkok Enikő referens a Casanetwork Szarvas irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699051. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.