star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

91,33 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 60m²


Ár:

91 330 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A SIÓFOKI LIDO HOME INGATLANIRODA kínál eladásra SIÓFOK EZÜSTPARTON, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BALATONI PANORÁMÁS, EXKLUZÍV KIVITELŰ LAKÁSOKAT!!!
ÚJ BERUHÁZÁS! 2021-ben megkezdődik az egy épületből álló 71 lakásos lakópark építése. Az épület merőleges a Balatonra, ezért minden lakás Balatonra tájolt erkélyéről biztosított lesz az ÖRÖK PANORÁMA.
A társasház modern, fiatalos, lendületben készül és lakásai minden igénynek megfelelő kialakítással bírnak. A földszinten kertkapcsolatos, az 5. emeleti zárószinten pedig nagy teraszos PENTHOUSE lakások várják tulajdonosaikat. Szintenként minden lakástípus megtalálható, lesz nappali+1 hálós kialakítás, de lesz nagyobb, akár két, három hálószobás családbarát változat is. A lakások hasznos területe nettó 54 m2-től 180 m2-ig terjed. A lakások ára 72 és 288 millió közötti árfekvésben mozog.
A lakások mellé megvásárolható parkolók ára 3.5 millió, a tárolók 2.8 millió forint.
Az LG Multi V-5 hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés energetikailag kifejezetten modern megoldás, mely télen és nyáron is kellemes hőérzetet biztosít és akár távolról is vezérelhető. A meleg víz ellátás lakásonként villanybojler segítségével történik.
Az épületben lift gondoskodik a lakások kényelmes megközelíthetőségéről.
Zárt udvaron belül elhelyezésre kerül gyermek játszótér, egy kültéri medence és napozóterasz, mely a telek strandhoz közeli felére tervezett.
A társasház tetején 8.0 – 17.0 millió forintért megvásárolható korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát-szférát biztosíthassa tulajdonosainak és vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás, naplementés party élvezetéhez.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabad strand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja az itt nyaralók igényeit.
ÁTADÁS 2024 első negyedév!
JELEN HIRDETÉSBEN ELADÁSRA KÍNÁLT 109 sz. LAKÁS JELLEMZŐI:
- az első emeleten található
- keleti tájolású
-nettó alapterület 53,50 m2
-nappali+1 szoba szolgálja a kényelmet
-terasza 12,71 m2
További információért hívjon bizalommal!
Amennyiben a 7990 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI APARTMAN LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Wc
1.43m²
Szoba
13.54m²
Konyha
8.66m²
Terasz
12.71m²
Fürdőszoba
4.42m²
Előszoba
5.26m²
Szoba
20.19m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6122162


+36 70

Ingatlannet kód: NET6122162


Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 91,33 millió Ft, négyzetméter ára 1 522 167 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6122162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.