star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Rigóder

  • 107 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

121,12 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Rigóder

  • 107 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Rigóder

  • 107m²


Ár:

121 120 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Kertkapcsolatos Lakás Pécs-Rigóderben - Álmai Otthona Várja!

Pécs-Rigóder egyik legcsendesebb zsákutcájában, egy új építésű, 3 lakásos tégla építésű társasházban található ez a lenyűgöző, 108 m²-es lakás, mely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy 150 m²-es kert, 10 m²-es terasz, valamint egy közös belső udvar parkolóval, mely a vételár részét képezi. A lakáshoz közvetlenül kapcsolódik egy 18 nm2-es iroda és annak folytatásaként egy 9 nm2- es tároló. Továbbá, igény szerint garázs is vásárolható 9 millió forint felárért.

Miért válassza ezt a lakást?
Ideális Elhelyezkedés: Könnyen megközelíthető, csendes, forgalommentes környéken.
Akadálymentes Közlekedés: Földszinti elhelyezkedésének köszönhetően minden könnyen elérhető, legyen szó lakásról, parkolóról vagy garázsról.
Energiahatékonyság: Alacsony fogyasztású épület, amely 9,2 kW-os napelemes rendszerrel és BOSCH 24 kW-os villany kazánnal van felszerelve.
Minőségi Anyagok: Tégla építés grafit szigeteléssel, SCHÜCO nyílászárók, alumínium redőnyök.
Modern Elrendezés: Amerikai konyha, 2 szoba, nappali.
Extrák: Iroda és tároló a lakással közvetlen összeköttetésben!

Kedvezmények:
CSOK+ illetékmentesség, 5% ÁFA visszatérítésre alkalmas

Ez a lakás nem csupán otthon, hanem egy nyugodt oázis, ahol minden kényelmi szempontot figyelembe véve alakították ki a teret. Ragadja meg az alkalmat, és válassza új otthonának ezt a kivételes ingatlant!
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődjön most!


Elhelyezkedés

Pécs, Rigóder, Sorház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6686410


+36 30

Ingatlannet kód: NET6686410


Az általad megtekintett eladó Pécs, rigóderi (Sorház utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 121,12 millió Ft, négyzetméter ára 1 131 963 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Reményi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686410. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Rigóder ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.