star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Ledina

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Ledina

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Ledina

  • 54m²


Ár:

41 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!
Mindig fontos, hogy olyan helyen lakjon, ahol minden fontos dolog könnyen elérhető. Az Ön számára kínált lakásunk rendkívüli lehetőséget nyújt erre. Baranya vármegye székhelyén, Pécsen található, a Ledina városrészben, a Rippl Rónai utcában.

Alapterülete 54 nm, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 6 nm-es erkély is tartozik hozzá. Állapota kiváló, tehermentes. Tágas nappalijában kényelmesen eltöltheti szabadidejét, és a csendes környezetnek köszönhetően nyugodt pihenést biztosít. Gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, így az energiaköltségek is alacsonyak. A lakás hűtő fűtő klímával ellátott, így nyáron a hűvös átmeneti illetve téli időszakban pedig a temperálásra is jó lehetőség. A környék ellátottsága kiváló, a közeli boltokban mindent megtalál, amire szüksége lehet. A tömegközlekedési lehetőségek , a közelben több buszmegálló is található. A belváros egy kényelmes 15 perces sétára van.
Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, már nem a fizetős övezethez tartozik, egyébként az ingatlanhoz vásárolható egy 16 m2 garázs melynek ára 4.000.000Ft. Befektetőknek is jó lehetőséget nyújt. A csendes környék mellett az ingatlan környéke is biztonságos és nyugodt. A Rippl Rónai utcában található ingatlanok között nincsenek forgalmas utak, így a zaj és az autók okozta káros hatások sem zavarják meg a nyugodt életet. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a döntésben. Bizalommal keressen minket!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
1.9m²
Wc
1.15m²
Fürdőszoba
5.75m²
Szoba
6.5m²
Szoba
10.5m²
Nappali
17.5m²
Konyha
9.5m²

Elhelyezkedés

Pécs, Ledina


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6706574


+36 70

Ingatlannet kód: NET6706574


Az általad megtekintett eladó Pécs, ledinai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 775 926 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szebényi Bernadett referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Ledina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.