star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 700 m²

    telek

Vételár:

71,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Belváros 1. kép

Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 700 m² telek

  • Eladó lakás Pécs, Belváros

  • 66m²


Ár:

71 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9,5 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tisztelt Érdeklődő!

Eladásra kínálunk Pécsett a Belvárosban, a Ferencesek utcájától pár méterre egy társasházi lakást belső, zárt udvarral, parkolási lehetőséggel!

A lakás nettó alapterülete 66 m2, amely a nappali-étkező-konyha mellett két szobát és egy fürdőszobát foglal magába. A lakáshoz tartozik egy 9 m2 alapterületű saját pince helység plusz tárolási lehetőséggel. A lakás 4 éve teljes felújításon esett át, aminek részekén a villamos és a gépészeti hálózat is teljes körűen cserélve lett. A fűtést és a melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja és klíma is került beépítésre. A felújítás részeként a tető is fel lett újítva. Az udvari homlokzaton műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, aminek befejezéseként a homlokzati hőszigetelés társasházi alapból valósulhat meg.

A társasház udvara egy füvesített hangulatos kertrészből és egy kavicsos parkolórészből áll. A belső udvaros kialakítás a belvárosi forgalom ellenére csendes és kisebb családi, baráti eseményekre, pl. grillezésre is alkalmas.

Az ingatlan elhelyezkedéséből fakadóan minden fontos intézmény, tömegközlekedés, gyógyszertár, élelmiszerboltok, iskolák és óvodák gyalogosan elérhetők.

Az udvarban önálló garázs és tároló bérlésre is van lehetőség.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város egy olyan szektorában található, mely különösen kedvelt a családosok és befektetők számára egyaránt, ezért ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe is, akik Pécsett otthonteremtési vagy befektetés célból kívánnak ingatlant vásárolni. 

Vételár: 71,9 M,Ft

Pontos cím és további információk kapcsán érdeklődjön bizalommal a +36 30 153 5743 számon. 


Elhelyezkedés

7624, Pécs, Belváros, Hungária utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6705816


Ingatlannet kód: 6705816


Az általad megtekintett eladó Pécs, belvárosi (Hungária utca utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 700 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 71,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 089 394 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Istvan Schott hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705816. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.