star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,6 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros 1. kép

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 47m²


Ár:

26 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
13,5 ezer Ft
Emelet
10.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
1 m²

Az ingatlanról:

Jó minőségben felújított Kertvárosi lakás kedvező áron eladó!

 Az ingatlan egy 10 emeletes, szigetelt társasház 10. emeletén található, így gyönyörű kilátás nyílik a Mecsekoldalra. A lakás 47 négyzetméteres és az alábbi helyiségek találhatóak meg benne: előtér, nappali, konyha-étkező, fürdő-wc külön és egy hálószoba.

 A lakáson az elmúlt években az alábbi felújítások történtek: - egyedi, minőségi beépített bútorok kerültek beépítésre (hálószoba, előszoba bútor) - villamoshálózat 32A-ra bővítve, illetve új lakáselosztó és részleges villamoshálózat csere történt - 2021-ben 2 Fisher klíma lett elhelyezve a nappaliba és a hálószobába - 2022-ben nagyon jó minőségű, gépesített konyhabútor és új beltéri ajtók került beépítésre A lakás közvetlen közelében boltok, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és számos további kiszolgálóegység megtalálható. 

Kiváló lehetőség saját részre, akár befektetésre egyaránt, hiszen adott esetben gyorsan és könnyedén kiadható. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, vagy megtekintené, keressen bizalommal! 

Czikora Bence: +36 30 367 8826


Elhelyezkedés

7632, Pécs, Kertváros, Varsány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6706505


Ingatlannet kód: 6706505


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi (Varsány utca ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 26,6 millió Ft, négyzetméter ára 565 957 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vivien Kasza hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.