star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Kertváros

  • 40m²


Ár:

26 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
11 ezer Ft
Építés éve
1988
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Pécs-Kertváros-Rózsadombon másfél szobás, kiváló állapotú lakás eladó. Rózsadomb a legújabb, legszebb, legcsendesebb, legzöldebb városrésze Kertvárosnak. A szép, kellemes kis lakás már néhány évvel ezelőtt lett felújítva, de megkímélt, folyamatosan karbantartott.Beépített konyha sok pakolóhellyel, Bosch főzőlappal és sütővel, mely a vételár részét képezi, jó minőségű elszívóval (Cata kivezetéses) és itt kapott elhelyezést a mosógép is. A  mediterrán fürdőszoba plafonig csempézett, minőségi Grohe csaptelepekkel, a fűtéscsövek helyett lapradiátor biztosítja a meleget.Az előszobában beépített fenyő bútorok vannak, ilyenek a belső ajtók is. A Rózsadombon minden megtalálható; orvosi rendelők, posta, gyógyszertár, trafik, élelmiszerboltok, általános iskola és óvoda, játszóterek.Az itt épült panelépületek a legfiatalabb építésűek (1988), az elektromos vezetékek nem alumínium, hanem már rézvezetékek, tehát biztonságosak, ezeket nem kell felújítani. Az épület új, a mostani energetikai elvárásoknak megfelelő korszerű  szigetelést kapott (esztétikus külsővel), a lépcsőházban az ablakok, a bejárati ajtó cseréje fehér műanyagra cserélődött.A lakás rezsije nagyon kedvező, itt télen tulajdonképpen állandóan el vannak zárva a radiátorok. A közelben lévő autóbusz-megállóból  a város több pontja, így az egyetemek is egy busszal megközelíthetők, több járat is rendelkezésre áll az utazáshoz.A lakás zöldövezetben helyezkedik el, (az ablakok parkra néznek) sok fával, a ház környezete és maga a lépcsőház is csendes, méretét tekintve egy-két fő részére ideális. Autóval történő parkolás az udvarban felfestett parkolóhelyeken, ingyenesen lehetséges. Közös tároló tartozik hozzá, melyet két lakás lakói használnak.  Az ingatlan Pécsen a Déli Ipari Park közelében helyezkedik el, ezért akár kiadásra is alkalmas, méretét tekintve egy-két fő részére ideális.!Az ár kis mértékben alkuképes, elsősorban készpénzes vevőknek eladó. Tehermentes, egy tulajdonosa van.

30/348-9491

 


Helyiségek

Nappali
20m²

Elhelyezkedés

7636, Pécs, Kertváros, Fagyöngy utca 30


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6603638


+36 30

Ingatlannet kód: 6603638


Az általad megtekintett eladó Pécs, kertvárosi (Fagyöngy utca 30) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 662 500 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603638. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.