star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécs, Egyetemváros

  • 63m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Új Építésű Lakás – Tökéletes Otthon Várja Önt!
Képzelje el, hogy egy új építésű, modern lakás boldog tulajdonosa lehet!

Eladó egy 63 nm-es, 2 szobás, 8 nm-es keleti fekvésű terasszal rendelkező ingatlan, amely ideális választás fiatal pároknak, családoknak vagy befektetőknek. Az ingatlan kiváló elosztású, hiszen a nappali, a konyha és az étkező egy tágas és világos légtérben található, így a mindennapi élet kényelmes és harmonikus környezetben zajlik.

A lakás külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, amely még inkább fokozza a komfortérzetet. Az ingatlan modern klímával van felszerelve, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít.

A fűtésmérős rendszer, valamint a közösségi áramfogyasztás napelemes megoldásból származik, amely környezetbarát és gazdaságos. Az energiatudatosság és a fenntarthatóság kiemelkedő szerepet kap az ingatlan tervezésében.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! A lakáshoz tartozik egy saját udvari beálló is, így a parkolás soha nem okoz majd problémát.

Legyen Ön az első tulajdonosa ennek a csodás otthonnak! Hívjon most, és nézze meg személyesen! Az új lakása csak egy telefonhívásra van!


Elhelyezkedés

Pécs, Egyetemváros, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6712902


+36 30

Ingatlannet kód: NET6712902


Az általad megtekintett eladó Pécs, egyetemvárosi (Petőfi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 109 524 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Vészi Panna Eperke referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712902. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Egyetemváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.