star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pápa

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Pápa

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pápa

  • 86m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1860
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egyedülálló lehetőség!
Pápa belvárosában, minden fontos intézményhez közel, ELADÓ egy téglából épült két szintes polgári stílusú társasház első emeleti 86nm-s 4 szobás lakása.
A lakás Huszár lakótelepen, a volt régi huszár laktana egy szépen felújított tégla építésű 3.6méter belmagassággal büszkélkedő lakása. Fűtése gáz konvektoros, a meleg vizet villany bojler biztosítja, mindezek miatt az átlagos fenntartási költsége igen kedvező. A lakás elrendezése is kiváló: 3 külön bejáratú, teljes értékű szoba, egy nagy, világos nappali, tágas konyha, külön fürdő és WC, valamint egy hasznos éléskamra, mindezeket egy tágas közlekedőből közelíthetünk meg. A lakást 2010-ben felújították, modern fürdőszobát és konyhát alakítottak ki, ahol kicserélték a villany víz és csatorna közműveket, az egész lakást kifestették. A nyilaszárók hagyományos fából készültek, de folyamatosan karbantartottak. Az ingatlan egész nap napfényes, ami kellemes és meleg légkört teremt.
Az elhelyezkedés is ideális: a város szívében található, pár perc sétára minden megtalálható; orvosi rendelő, boltok, bevásárló központok, stb. A lakás szomszédai barátságosak, a lakóközösség családias.
Nézzük meg ezt a kiváló állapotban levő lakást akár hétvégén is.
Irodánkban bank-semleges hitel és támogatás ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Referencia szám: LK088822-IN


Elhelyezkedés

Pápa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6679156


+36 30

Ingatlannet kód: NET6679156


Az általad megtekintett eladó pápai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 1860, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 488 372 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.