star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyíregyháza

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

37 millió Ft

Eladó lakás Nyíregyháza

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Nyíregyháza

  • 80m²


Ár:

37 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
3.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nyíregyházán az Örökösföld kedvelt részén 4 emeletes társasházban eladó 3. emeleti 80 m2-es, nagyon szép tágas 2+2 szobás lakás.
HELY: Nyíregyháza – Örökösföld
MÉRET: 80 m2 + 4 m2-es loggia +saját tároló + 2 lakáshoz szintenként tároló.
EMELET: 3. emeleti lakás, 4 emeletes társasházban. Lift nincs.
FŰTÉS: távfűtés egyedi méréssel. A fűtési költség télen 24.000 Ft/hó.
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1990-ben épült panel szerkezetű társasház. 4 éve új hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a lakásba, s az ablakokra redőnyt is szereltek. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.
HELYISÉGEK: 2 nagyobb és 2 kisebb szoba, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy 4 m2-es loggia.
EGYÉB: a lakáshoz tartozik egy nagyméretű saját tároló a pince szinten, illetve minden szinten található 2 lakáshoz egy közös tároló. A lépcsőház tiszta, a szomszédok nagyon jók. A lakástól 100 m-re található az autóbusz végállomás, ahonnan a város bármely pontjára könnyedén el lehet jutni akár tömegközlekedéssel is. Közelben található még óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő stb.
Az ingatlan megvásárlása ideális lehet akár gyermekes családoknak is, akik szeretnék kihasználni az állami támogatásokat: Babaváró támogatás, CSOK Plusz, illetékmentesség.
Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.
Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Törzs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6667949


Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6667949

Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyíregházi (Törzs utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 462 500 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szallainé Gál Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.