star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 60 m²

    alapterület

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 60 m² alapterület

  • Eladó lakás Nyíregyháza, Belváros

  • 60m²


Ár:

40 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
1.
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Nyíregyházán, a Búza téri piac közelében eladó egy 60 nm-es, 1+2 szobás, igényesen felújított, első emeleti, erkélyes lakás. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, a hálószobákban redőnyökkel, hűtő-fűtő Midea klímával, egyedileg készített bútorokkal és gépesített konyhabútorral rendelkezik. A konyhában új villanyvezetékek találhatók. A lakáshoz tartozik egy 20 nm-es pince, mely egy szomszéddal közös, valamint egy biciklitároló. A társasház szigetelt és lifttel felszerelt. Az ingatlan teljes bútorzattal, rövid határidős kiköltözéssel várja új tulajdonosát! Ide csak be kell költözni!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Belváros, Búza téri piac közelében szépen felújított lakás eladó! 11485


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6686102


+36 20

Ingatlannet kód: NET6686102


A csúszózsalus lakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 681 667 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Nyir-House hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.