star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyírbátor

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Nyírbátor

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Nyírbátor

  • 36m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Új lakóit várja Nyírbátor központjában található, egy 36 m2 -es, 2. emeleten található, 1 szobás, jó állapotú lakás, 21 M Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában.

ELRENDEZÉS;

A társasház biztonságát és bejáratát dupla falú műanyag ajtó biztosítja, melyen belépve egy minden szempontból rendezett lépcsőház fogadja az érkező tulajdonosokat és vendégeket. A lakás csendes szomszédok társaságának örvend. Az ingatlanba belépve jobb oldalon találjuk a fürdőszobát az illemhelyiséggel együtt. A belső terület egy kellően nagy nappali mellett a konyhai és az étkező részt is magában foglalja. A reggeli első forró kávét egy 2 nm-es erkélyen tudjuk elfogyasztani, miközben a növényekkel gazdagított zöld belső udvarra tekintünk.

MŰSZAKI ADATOK;

- a társasház külső szigeteléssel borított, ezért a rezsiköltségek eléggé alacsonyak
- műanyag nyílászárók az ajtók és az ablakok egyaránt
- a fürdőszoba eredeti csempézettel rendelkezik, ezért az igények szerinti átalakítása esedékes lehet az új tulajdonosnak
- a tárolóhelyiség több funkcióra is alkalmas
- a nappali terület burkolata a jól ismert parketta
- az egyes konyhai és egyéb bútorzati darabok megegyezés tárgyát képezik
- a parkoló terület közvetlenül a bejárat előtt is fenn áll
- anergetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, amely G minősítést kapott

ELHELYEZKEDÉS

Abszolút belvárosban található, hiszen a város piactere és az egyik fő bevásárlóközpontja közvetlenül az ingatlannal szemben található. A környező fontosabb intézmények (polgármesteri hivatal, zöldségboltok, posta, banki pontok) pár perc sétával szintén elérhetők. A lakótömbök közötti garázssor 50 m-re megtalálható, így az autónkat biztonságba tárolhatjuk. Az ipari parkba szállító járatos buszok felszállóhelye szintén 3 perc sétával elérhető.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel és tekintse meg az új otthonát!


Elhelyezkedés

Nyírbátor, Eduárd utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6683159


HASONLÓ INGATLANOK


31 000 000 Ft

4300, Nyírbátor, Központ, Zrínyi utca utca 6.

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 64m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6683159

Az általad megtekintett eladó nyírbátori (Eduárd utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 583 333 Ft, ami a nyírbátori átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Görög József referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6683159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbátor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.