star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyírbátor, Központ

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31 millió Ft

Eladó lakás Nyírbátor, Központ 1. kép

Eladó lakás Nyírbátor, Központ

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nyírbátor, Központ

  • 64m²


Ár:

31 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
10 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Tisztelt érdeklődő! :)

Eladásra kínálunk, egy 64 m2-es, második emeleten található lakást, Nyírbátor ,,szívében".

A lakásról:

A lakás 64m2-es, mely magában foglal kettő hálószobát, egy nappalit, melyből az étkezőrész közvetlenül megközelíthető, egy konyhát illetve külön helyiségekben egy fürdőszobát és egy mellékhelyiséget. Az általunk eladni kívánt lakásunkban új, magasfényű gépesített konyhabútor, kifejezetten egyéni igényre szabott nappali bútor, új beltéri ajtók, egy 1 éves hűtő és fűtő programmal rendelkező Gree karbon klíma, teljesen új és egyedi elképzelés alapján készült fürdőszobai mosdókagyló illetve Teka designe csaptelep várja az újonnan beköltözni vágyókat. Új, beépített előszoba bútor rengeteg tárolási lehetőséggel. Lakásunkhoz garázst is vásárolhat (50m re az infatlantól) amely amennyiben nem eredeti funkcióját betöltve kerül kihasználásra, tárólóként is megállja a helyét, garázzsal együtt otthonunkat harmincöt millió forintért tudjuk kínálni.Az egyik, általunk jelenleg gyermekszobaként funkcionáló helyiség, műanyag nyílászáróval ellátott ablakokkal rendelkezik. Mindezek mellett, a konyhában található egy kisebb spejz, amely különböző lekvárok, szárazáruk tárolására is praktikusan használható.A lakás fiatalos, modern kialakítású , a felújítások is ennek megfelelően történtek. A nappali és a szobák parkettázottak (ezek annyira jó allapotúak, hogy nem volt szívünk felverni..)

A környékről:

Eladásra váró lakásunk Nyírbátor szívében, központjában ezen belül is a Zrínyi utcában található. Ennek előnye, hogy a nagyobb bevásárló központok ( Spar, Penny market) a kisebb ,, csemege" boltok, éttermek, ruhaboltok, bankok, gyermekes érdeklődőink számára a játszótér, orvosi ügyelet, iskola, óvoda, gyermekorvosi rendelő és számtalan más fontos, esetleg szabadidős tevékenység szempontjából lényeges üzlethelyiség, percek alatt megközelíthető. A lakás parkosított, öntözőrendszerrel ellátott közterülettel is rendelkezik, amely mint ahogyan a szintén közelben található sétány, és felújított sétáló résszel büszkélkedő halas tó is a tökéletes vizuális élményért felelős.

A lakás eladási ára: 31 millió forint.

Érdeklődés bármilyen kérdés esetén, KIZÁRÓLAG az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 471 6046


Helyiségek

étkező
6m²
Nappali
25m²
Kamra
1m²
Konyha
8m²
Wc
3m²
Fürdőszoba
7m²

Elhelyezkedés

4300, Nyírbátor, Központ, Zrínyi utca utca 6.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6689284


HASONLÓ INGATLANOK


21 000 000 Ft

Nyírbátor, Eduárd utca

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 36m²

+36 20

Ingatlannet kód: 6689284

Az általad megtekintett eladó Nyírbátor, központi (Zrínyi utca utca 6.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 484 375 Ft, ami a nyírbátori átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dézi Ballok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689284. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbátor, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.