star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 818 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 818 m² telek

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 127m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1932
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171164 hivatkozási számú nagykanizsai társasházi lakás. Nagykanizsa belvárosában kínálok eladásra egy 127 négyzetméteres az alaptól a födémig teljesen újonnan épített belső kétszintes társas házi lakást.

Röviden a jellemzői:

- tégla falazatú,héjazata cserép,fűtése gázcirkós padlófűtés,parkolás saját udvarban

- a ház arculata a 2022-2023-as évek során megújult,a belső és a külső homlokzati részek átépítésre kerültek . A lakás újonnan lett építve az eredeti épület átalakításával ,mai kor igényei szerinti tágas napfényes belső terek kerültek kialakításra. Burkolatok, nyílászárók, épületgépészeti anyagok kiválasztásánál a minőséget és az esztétikát vették elsősorban figyelembe. A lakásba külön bejárati ajtón át jutunk be, egy zárt saját lépcsőházon át, ahol egy tárolóhelyiséget is találunk kerékpárnak, babakocsinak stb. A lakás belsőépítészeti különleges elemei az eredeti fagerendák amelyek különleges hangulatot árasztanak és varázsolják egyedivé az ingatlant. Belső elrendezése a mai kor igényi szerint készült teljes mértékben.

- a felújítás, átépítés során teljes gépészetet kicserélték a villamoshálózata 32 Amper, természetesen a vízközművek szintén újak, mind a falazat es a padló is szigetelt, a pincerész is új beton aljzatot kapott

-az ingatlan helyiségei részletezve:

-hatalmas 40 négyzetméteres amerikai konyhás, étkezős nappali, kertre néző erkéllyel

- nappaliból nyíló olvasókuckó, mellette egy 19 négyzetméteres dolgozószoba

- utcafront felé tartva közlekedőről nyíló fürdőszoba és wc helyiség

- két utcafronti szoba 16,13 négyzetméteresek a hátsó gardróbbal is rendelkezik

-az második szinten levő galéria két tágas helyiségből áll a tetőtérben

-a lakáshoz még egy pincerész és egy saját kert is tartozik Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171164Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6714046


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6714046

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 818 m². További jellemzői: az építés éve 1932, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 668 504 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Sági János referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.