star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 51m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Miskolc - Győri kapu városrészén egy 51 nm-es, 2 szobás, 7 emeleti, fiatalosan felújított gyönyörű panellakás.

A felújítás során kicserélték a villanyvezetéket és a vízvezeték cseréje is megtörtén. Műanyag hőszigetelt ablakok vannak részben szúnyoghalóval ellátva. A lakás fűtéséről és meleg víz ellátásáról távhő gondoskodik, illetve beépítésre került egy GREE 3,5 kW hűtő fűtő klíma is! A bejárati ajtó több ponton záródó hysec biztonsági ajtó. Maga az épület nem szigetelt, de a tulajdonos a lakás keleti, tűzfali oldalát leszigeteltette! A konyha a mai igények szerint kialakított, praktikus, dekoratív bútorzattal és gépekkel ellátott. A lakás környékén a parkolás ingyenes! Villamos, buszmegálló, bolt, gyógyszertár, iskola, óvoda stb. mind a közelben. A bútorzat megbeszélés tárgyat képezik! Szeretném kiemelni, hogy a Győri kapu Miskolc egyik legkedveltebb része, de a Győri kapun belül is az egyik legelőnyösebb lokációban található a lakás, amely valóban nagyon jó állapotú!

Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető! OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, Falusi CSOK, CSOK Plusz, Lakáshitel, Személyi kölcsön stb.), illetve biztosítások tekintetében is díjmentesen, soron kívüli ügyintézéssel segítem ügyfeleim! Referenciaszám: M285424

Referencia szám: M285424-IN


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6696606


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6696606

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 507 843 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.