star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, AVAS II. lakótelep

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, AVAS II. lakótelep 1. kép

Eladó lakás Miskolc, AVAS II. lakótelep

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, AVAS II. lakótelep

  • 55m²


Ár:

22 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
10,45 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Energia besorolás
B
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Miskolc, Avas városrészen Szentgyörgy lakóparkon Nem a posta környéke!kínálom, első emeleti 55nm-es kettő szobás, + gardrób szobával ellátott, nagy erkélyes lakásom. Közelében buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelő, nagyobb multik pár perc sétával mint a Tesco vagy a lidl, parkosított környezet , iskola , óvoda, zárt játszótér ami még esős időben is nyitva van.A parkolás közvetlen a ház előtt és az Avas egész területén ingyenes!!! Befektetésnek is kiváló választás a növekvő albérlet igény miatt. Egyetemváros sétával is 10 perc közelségben, lakóközösség kiváló, jófej kulturált szomszédokkal. Tiszta rendezett lépcsőház. Alacsony rezsi költség ami nem hátrány! 22.500.000 huf Alkuképes! Ingatlanközvetítők segítségét nem kérem! 


Elhelyezkedés

3529, Miskolc, AVAS II. lakótelep, Szentgyörgy út 37


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6562194


+36 70

Ingatlannet kód: 6562194


Az általad megtekintett eladó Miskolc, AVAS II. lakótelepi (Szentgyörgy út 37) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 409 091 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovacs hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, AVAS II. lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.