star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

47,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 108m²


Ár:

47 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc egyik kedvelt, belváros közeli részén a Dózsa György utcán egy 108 nm-es, 3 szobás, nagypolgári stílusú ingatlant egy tégla falazatú 8 lakásos polgári építésű társasház 1. emeletén. A nyugati tájolásnak köszönhetően a lakás mindig napfényes, világos, lakóközössége kiváló! Az ingatlanban 3 nagyméretű szoba (26,3 nm, 23,7 nm és 22,76 nm), méretes konyha (17,29 nm) spájzzal (3,2 nm), méretes előszoba (5,49 nm), fürdőszoba + wc 7 nm) és 2,26 nm-es külön wc található. Fűtése gázkonvektoros. Az ingatlan belső építési adottságából, nagy tereiből és belmagasságából adódóan nagyon jó (igény szerinti) beltéri alakíthatóságot rejt magában. A lakás szobái eredeti faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, a falak festettek. Nyílászárói jó minőségű eredeti fa ablakok redőnnyel ellátva. A lakást utoljára 2006-ban újították fel, zuhanykabinos fürdőszobát alakítottak ki benne. Az ingatlan tehermentes, üresen áll, rövid időn belül birtokba vehető. Amennyiben ez a belvárosi lokációjában ritka ingatlan vásárlási lehetősége felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén is - és nézzük meg együtt leendő otthonát, irodáját, rendelőjét vagy befektetése tárgyát! Az ingatlan közvetlen közelében szupermarket, buszmegálló, óvoda, játszótér, gyógyszertár, pár perces sétára iskola, földhivatal található. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Referencia szám: M279435


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6677080


Dandásné Fábián Klaudia

Dandásné Fábián Klaudia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6677080

Dandásné Fábián Klaudia

Dandásné Fábián Klaudia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 47,99 millió Ft, négyzetméter ára 444 352 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dandásné Fábián Klaudia referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6677080. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.