star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,7 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 52m²


Ár:

19 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc Hejőcsaba városrészében, a Futó utcán 52nm-es, lakás eladó. Az ingatlan négyemeletes panelszerkezetű, távfűtéses ház harmadik emeletén helyezkedik el. Található benne 2 szoba, fürdőszoba, külön wc, konyha és nagy előtér. A lakás normál állapotú, részben felújítandó, konyhabútora most cserélt, beépített elektromos tűzhellyel. Nyílászárói régi faszerkezetűek, egyik szoba parkettás, másik helység laminált padlós.
A ház lépcsőháza műanyag nyílászárós, burkolt, az elmúlt években felújított. Lakóközössége barátságos, kulturált emberek.
A városrész kedvelt a belvárosi környezettől távolodó, de a nagyváros előnyeit mégis kihasználó tulajdonosok számára! Közintézmények, közlekedési lehetőségek adottak, családok számára kiváló választás! Az Egyetemváros közelsége miatt befektetők igényeit is kielégíthetik.
További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal. A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP. Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, úgy mint ügyvédi háttér, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, otthon biztosítás, hitel ügyintézés. Ingatlan hivatkozási száma: M279369 számra.

Referencia szám: M279369-IN


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6668121


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6668121

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 19,7 millió Ft, négyzetméter ára 378 846 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cselényi Norbert referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6668121. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.