star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét 1. kép

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54m²


Ár:

13 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
10,5 ezer Ft
Emelet
9.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás

Az ingatlanról:

Eladó egy Miskolc belváros közeli 54 m2-es felújítandó lakás tulajdonostól. .A lakás tehermentes a 10-emeletes épületben a 9.-emeleten található modern lift által. 2 szoba + egy Spájz + egy lakáshoz tartozó tároló tartozik hozzá .Led lámpák a folyosón és a szobákban. Fűtése gázkonvektoros , a fürdőben villanybojler.Közvetlen szomszédságában a Selyemréti strandfürdő illetve a Máv-rendelő található. A ház előtt buszmegálló, villamosmegálló, Tiszai-pályaudvar, belvárostól 10-percre található. Parkolás az ott lakóknak éves lakossági parkoló bérlettel 2.700 ft. A lakás felújítandó így a leendő tulajdonos saját ízlésére alakíthatja.Magánszemélytől eladó, kérem ingatlanosok ne keressenek !

további link, kép : 

https://ingatlan.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Miskolc_54m2_es_belvaros_kozeli_lakas_elado_149056600.htm


Elhelyezkedés

3527, Miskolc, Selyemrét, baross gábor út 14


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6687418


+36 30

Ingatlannet kód: 6687418


Az általad megtekintett eladó Miskolc, selyemréti (baross gábor út 14) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 257 407 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lassu Richárd hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.