star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg

  • 155 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg

  • 155 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg

  • 155m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kőszeg központjában, a Rákóczi Ferenc utcában található ez a tágas, 155 nm-es lakás. Az ingatlan állapota jó, 2000-ben épült, szigetelt, tehermentes és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Az ingatlan 4 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, így kényelmes otthont biztosít akár nagyobb családoknak is. A nappali tágas és világos, így kellemes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek vagy a baráti összejöveteleknek. A lakás fűtése gázcirkóval történik, így az energiafelhasználás is gazdaságos.
Az ingatlan lehetséges funkciója széleskörű, így számos lehetőséget kínál befektetőknek. Korábban üzletként működő kialakításnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a földszinten vállalkozás működhessen míg az emelet lakássá alakítható. Szépségszalon, magánrendelő vagy irodai tevékenység kialakítására jó lehetőséget kínál.
Befektetők részére 2 lakás létrehozása előny lehet.
A környék ellátottsága kiváló, a közeli boltok, éttermek és szolgáltatások könnyen elérhetőek a lakástól. A környék biztonságos és csendes, így kellemes környezetet biztosít a lakóknak.
Ha érdeklődik az ingatlan iránt, bátran keressen minket. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire és segítsen az ügylet lebonyolításában.

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
25m²
Szoba
32m²
Szoba
29m²

Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689604


+36 70

Ingatlannet kód: NET6689604

Az általad megtekintett eladó kőszegi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 290 323 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Éva referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689604. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.