star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Körösladány

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó lakás Körösladány

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Körösladány

  • 87m²


Ár:

13 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladóvá vált, Békés vármegyében, Békéscsabától 40 km-re, Mezőberény 18 km-re, a 47-es főút mentén Körösladányban egy 87 nm-es társasházi lakás. A ház 4 lakásos, földszinti valamint emeleti elrendezéssel barátságos szomszédokkal, osztatlan közös udvari résszel. 2 utcáról biztosított a bejárás, valamint autó beállási lehetőség is adott. Melléképület és állattartásra alkalmas ólak, tároló helyiségek biztosítják a helyet a nem mindennap használt eszközöknek.
Helyiségei: (földszint) 1 szoba, konyha+ebédlő, zuhanyzó, közlekedő, kamra, WC.
Emelet: 2 szoba, loggia, közlekedő, fürdőszoba +WC. Az épület tégla falazatú, gáz kazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Az ingatlan rendkívül közel fekszik a közkedvelt Sebes-Köröshöz, mely kitűnő kikapcsolódást biztosít, mind horgászati, túrázási, kirándulási lehetőséget nyújtva. Közelben a piac, boltok, ami a hétköznapi élethez szükséges, megtalálható.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. Az ingatlan tulajdoni lapja per-és tehermentes. Falusi CSOK-ra alkalmas.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére!
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak.
Használja ki a lehetőségeit, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel-megfelelő személyi feltételek mellett felvehető.
Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.


Elhelyezkedés

Körösladány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6696815


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6696815

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó körösladányi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 159 770 Ft, ami a körösladányi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Szőke Sándor referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696815. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körösladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.