star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komló, Belváros

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

14,8 millió Ft

Eladó lakás Komló, Belváros

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Komló, Belváros

  • 53m²


Ár:

14 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Komlón a Eötvös L utcában a városközponthoz közel 3/3 53 nm 2 szoba erkélyes jó állapotban levő lakás eladó. Az ingatlan csendes zsák utcában tiszta rendes lépcsőházban van. Ház szigetelt és a tető is ki van cserélve. A padláson 15 cm-es szigetelés van pluszban. Fürdőben zuhanyfülke van a konyhában gáztűzhely. A fűtés Norvég elektromos fűtőtesttel van megoldva. Villanyvezeték ki van cserélve és 32 Amper van plusz vezérelt a Villanybojlernak. Ablakok korszerű műanyagok redőnyösek bejárati ajtó biztonságira cserélve. Tisztasági festés után azonnal költőzhető. Gyalogosan szinte minden elérhető. Jó lakóközösség. Azonnal birtokba vehető. Ajánlom minden korosztálynak vagy befektetésnek kiadásra.
A város fejlődik. Egyre több ipari létesítmény épül ezért egyre több munkahely lesz helyben. 5 Km-re található a ma már egyre népszerűbb Sikonda, ahol gyógy- és wellness fürdő, horgásztó, erdei tornapálya, kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Tágabb környezetében több, ugyancsak gyógyvizeiről ismert település van, és a Mecsek vidéke számos egyéb szabadidős lehetőséget biztosít mindenki számára.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon megéri-e lakást venni Komlón. Közel van Pécs (20 km), rengeteg a zöld terület, van kórház, színház, szuper- és Hipermarket, horgásztó, fürdő, uszoda; aktív a civil és sportélet. Nézze meg jó vétel. Hívjon most.
Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Rajtam keresztül vásárolt ingatlant akkor minden szolgáltatót átiratok. Nem kell sehová elmennie átíratni.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! H490376
Komló Eötvös l utca 3/3 53 nm 2 szoba lakás eladó
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Szoba
12.15m²
Szoba
17.82m²
Fürdőszoba
5.2m²
Kamra
1m²
Konyha
7.2m²
Előszoba
6.25m²

Elhelyezkedés

Komló, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6702518


+36 70

Ingatlannet kód: NET6702518


Az általad megtekintett eladó Komló, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 14,8 millió Ft, négyzetméter ára 279 245 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács János referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702518. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.