star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

17,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 78m²


Ár:

17 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas belvárosi részén 78 nm-es lakás eladó. A vegyes falazatú ingatlanban található kettő szoba, konyha, fürdőszoba, WC, kamra és gang. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A világos, jó elosztású lakás járólapos, laminált és linóleumos burkolattal van ellátva. A lakás a társasház belső udvarából közelíthető meg. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 nm-es, 3 részre osztott gépkocsi beálló. A közvetlen szomszédságban elhelyezkedő 116 nm-es lakás és a hozzá tartozó helyiségek, megvásárlására is van lehetőség. Az ingatlan akár befektetési célból is kiváló választás lehet, elhelyezkedése miatt, vagy akár több lakás, iroda, garázs kialakítható belőle. Az ingatlanok együttes megvásárlása esetén az irányár 20.000.000 Ft. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Közlekedő
19m²
Kamra
4.2m²
Wc
1.1m²
Fürdőszoba
4.6m²
Konyha
15.8m²
Szoba
20.9m²
Szoba
12.4m²

Elhelyezkedés

Kiskunhalas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690466


+36 30

Ingatlannet kód: NET6690466


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 17,99 millió Ft, négyzetméter ára 230 641 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Alex referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.