star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 92m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
van

Az ingatlanról:

Remek lehetőség!
Keszthely belvárosában egy komplett felújítás alatt álló, de teljesen kész állapotban átadásra kerülő, 92 m2-es, 4 szobás, belső kétszintes, gáz kondenzációs fűtéssel és hűtő-fűtő klímával ellátott ingatlant ajánlok figyelmükbe.
Földszinten 2 szoba, konyha, fürdő, WC, közlekedő, az emeleten 2 szoba, fürdő és gardrób található.
Ára: 79 millió Ft
A hozzáépített 22 m2-es garzon extra lehetőségeket biztosít, különösen azért, mert leválasztható, ezáltal többféle felhasználási lehetőséget kínál.
Ára: 22 millió Ft
Homlokzati rész szigetelt, még igény szerint választható színezéssel.
A lakáshoz tartozik egy 20 m2-es pince és egy 6 m2-es külső tároló.
A belvárosi elhelyezkedés vonzó lehet, hiszen közel lesznek a kényelmi szolgáltatások és a város életének különböző színterei. Ha szeretnének további információt, vagy segítséget az ingatlan vásárlásában, állok rendelkezésükre!
Érdeklődni:
e-mail:


Elhelyezkedés

Keszthely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690966


+36 70

Ingatlannet kód: NET6690966


Az általad megtekintett eladó Keszthely, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². A téglalakás ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 858 696 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kővári Edit referens a Wágenhofer János irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.