star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Karcag

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Karcag

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Karcag

  • 102m²


Ár:

21 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Új tulajdonosát keresi Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Karcag frekventált részén egy 102nm-es téglából épült társasházi lakás.A társasház 2 lakásból áll. Az ingatlanban az alsó szinten 1 szoba, konyha, főzőfülke, fürdőszoba, előszoba, kazánház és egy loggia, az emeleten 2 félszoba, előtér, fürdőszoba és egy loggia került kialakításra. Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán és gázkazán gondoskodik. A lakás különálló mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy kissebb kert amely kiválóan alkalmas a munka utáni pihenésre., kikapcsolódásra. A lakás per és tehermentes! A központ autóval 3 perc alatt megközelíthető. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is! Babaváró hitel ügyintézését vállalom. További kérdés esetén hívjon bizalommal akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Karcag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6671161


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó karcagi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 210 784 Ft, ami a karcagi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Boros Boglárka referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6671161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karcag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.