star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kalocsa

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Kalocsa

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kalocsa

  • 83m²


Ár:

32 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A 83 m2-s lakás egy négylakásos társasház egyik középső lakása, melynek földszintjén nappali, előszoba, konyha, zuhanyozó-WC, éléskamra és zárt terasz, az emeleten kettő külön bejáratú szoba, fürdő-WC és előtér található.
A homlokzat 5 cm hőszigeteléssel ellátott.
A fűtés 2 db beépített cserépkályhával és hőtárolós villanykályhákkal biztosított. A kályhák üzemeléséhez extra mennyiségű elektromos bekötés van, 2x32A + 1x40A valamint 1x16A éjszakai áram.
A lakás saját elkerített udvarral rendelkezik melyben kettő külön álló melléképület áll. Az egyikban garázs és egyéb tárolásra használható helyiségek, a másikban egy kis műhely, fáskamra valamint kocsibeálló lett kialakítva.
Az ingatlan nagyon jó helyen található, a kertvárosi iskola közelében, a városközpont 800 m.


Elhelyezkedés

Kalocsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698993


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kalocsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 385 542 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.