star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Jászberény

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

47 millió Ft

Eladó lakás Jászberény

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Jászberény

  • 60m²


Ár:

47 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberényben Budapesttől 86 km-re egy 2. emeleti új építésű 60 nm-es lakás eladó! A lakás építés alatt áll így igény szerint még minimálisan módosítható!Az ingatlan tégla falazatú. Az ingatlanban található egy szoba, fürdőszoba, különálló wc, előszoba terasz és egy amerikai konyhás nappali.A lakás fűtését, melegvíz ellátását és klimatizálását a házhoz tartozó saját levegő-víz hőszivattyú biztosítja. Az ingatlan egy új építésű társasházban található, városközponttól 3 perc sétára. Az új társasházban a többi lakás is eladó. Mindegyik lakás külön hőszivattyú berendezéssel, saját mérőórákkal, kocsibállóval rendelkezik. Az új tulajdonos feladata lesz a burkolás és a festés. A város kulturális és szociális szempontokból ideális! Amennyiben a megvásárláshoz hitelre van szükség, az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani valamint a Babaváró hitel ügyintézését is vállalja irodánk.
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6670646


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6670646

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászberényi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 783 333 Ft, ami a jászberényi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6670646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.