star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

159,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 72m²


Ár:

159 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapesten exkluzív lakás eladó csodálatos dunai panorámával!

Szeretne egy elegáns otthont, irodát vagy rendelőt a város szívében, páratlan kilátással a Dunára? Akkor figyelmébe ajánlom ezt a különleges, közvetlenül a Duna-parton, a Lechner Ödön fasoron található, második emeleti lakást a Duna-Pest Rezidenciában!

Az ingatlan alapterülete 72 m, melyhez egy 16 m-es terasz is tartozik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a folyóra. A tágas nappali és a kényelmes hálószoba mellett kissé elszeparált konyhával rendelkezik, melynek beépített bútorai a vételár részét képezik. Az ingatlan dupla komfortos azaz két fürdőszobával, WC-vel és praktikus háztartási helyiséggel is rendelkezik. A teraszon csodás naplementéket élvezhet, vagy kellemesen eltölthet egy estét családja, vendégei társaságában, gyönyörködve a csodás panorámában.

A modern, fan-coil rendszerű fűtés és hűtés biztosítja az ingatlan kényelmét, a korszerű hőszigetelés mellett. A lakásban továbbá minden feltétel adott egy elegáns, luxus életstílushoz, hiszen a társasház hotelszintű szolgáltatásai közé tartozik:

- 24 órás portaszolgálat a biztonságért
- 2 lift, melyekből kilépve a tiszta, szőnyeges, hotel érzetet keltő folyosóra jutunk
- saját wellness részleg úszómedencével, termálmedencével, gyermekmedencével, jacuzzival, szaunával, úszómester felügyelete mellett
- saját, jól felszerelt edzőterem, squashpálya, pingpong terem
- saját könytárhelyiség, kilátással a Dunára
- klubhelyiség biliárd teremmel, innen lehet kijutni az 1. emeleti tetőkertre, ahol a gyerekeknek játszótér, a felnőtteknek grillezőhely van kialakítva
- számos szervezett programlehetőség áll rendelkezésre, így akár Önnek, akár gyermekeinek egész napos kikapcsolódást biztosít anélkül, hogy elhagyná az épületet.

A ház aljában számos üzlet és szolgáltatás elérhető, így a lakók egy kivételes, exkluzív közösség részévé válhatnak. Az elhelyezkedés is kiváló: a Boráros tér, valamint az éjjel nappal közlekedő 4-6-os és a híres 2-es villamos pár perc sétával elérhető.

Ez a luxuslakás ideális választás azoknak, akik Budapest szívében, közvetlen dunai panorámával és prémium szolgáltatásokkal felszerelt, igényes otthont, irodát vagy rendelőt keresnek.
Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy életstílus!

Ár: 159,9 millió Ft

Érd: +36 70 384 5302


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Lechner Ödön fasor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6721342


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6721342

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Lechner Ödön fasor) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 159,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 220 833 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Piroska referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6721342. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.