star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

98 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 108m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Belvárosi életérzés!

Reprezentatív főtér, sétáló utca, kávézók, éttermek, nos tulajdonosként ez a környezet fogadja minden érkezésnél és távozásnál.
A környezet és a szép állapotú századfordulós épület hűen tükrözi a régi kor hangulatát.
A gondos közös képviseletnek köszönhetően a társasház folyamatosan karbantartott. A KEDVEZŐ KÖZÖS KÖLTSÉG-be épített tartalékképzésnek köszönhetően a ház jelentős megtakarítással rendelkezik!

A 107 négyzetméter alapterületű ingatlan, hatalmas nappalijával és a 3 nagyméretű szobájával jelenleg iskolaként funkcionál.

Figyelem: a lakás legnagyobb előnye, hogy hivatalosan is engedélyezett (a társasház rendelkezik egy elvi hozzájárulásal) egy az utcafrontról közvetlen bejárat megnyitása, ily módon az ingatlan bármely szolgáltatás üzemeltetésére, illetve cég székhelyként is alkalmas lehet.

Lakás jellemzői:
- műanyag (2 rétegű) nyílászárók + redőnyök,
- kombi-cirkó kazán,
- hatalmas terek,
- beköltözhető állapot,
- kedvező (18.000Ft) közös költség,
- utcafronti bejárat kialakításának lehetősége.

Figyelem, a hasonló paraméterű társasházi lakásokat jellemzően 250-300.000Ft-os havi díjon adják bérbe. Ennek eredményeként a bérbeadásból származó éves hozam elérheti akár a 3.600.000Ft-os bevételt is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 369668


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Bakáts tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673674


+36 30

Ingatlannet kód: NET6673674

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Bakáts tér) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 907 407 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskeméti Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673674. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.