star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 51m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó lakás garázzsal Újlak városrészben, a Promenád mellett!Igen, jól olvasta: garázzsal!

Ez igazán ritkaság ebben a városi környezetben.A 3. emeleti, 51 nm-es, 2 szobás ingatlan a tetőtérben található, és egyedüli lakás az emeleten, így teljes nyugalmat biztosít. A társasházban mindössze 8 lakás van, ami kellemesen családias légkört nyújt. A lakás rendkívül világos, a térkialakítása pedig kiemelkedően praktikus.Az előtérbe érkezünk a lépcsőházból, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, valamint az étkező és a konyha, melyeket parapet fal választ el egymástól. Az étkezőből léphetünk be a tágas, L alakú nappaliba, ahol lehetőség van egy második szoba leválasztására is. A nappaliból nyílik a hálószoba, ahol egy beépített, nagyméretű gardróbszekrény található, amely minden tárolási igényt kielégít.Az 1990-ben épült téglaház lift nélküli, viszont a -1 szinten egy tágas teremgarázsban kényelmes kocsibeálló tartozik a lakáshoz, ami igazi kincs a városban.A vételáron felül a garázs és a tároló 10 millió forintért a lakással együtt megvásárlandó.Az ingatlan 2007-ben teljes körű felújításon esett át, így egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Új nyílászárók, modern konyhabútor, fürdőszoba, hideg- és melegburkolatok, valamint riasztó és légkondicionáló növelik a komfortérzetet.Az Újlak és környéke Óbuda egyik legkarakteresebb városrésze, ahol a történelmi és modern épületek harmonikusan egyesülnek. A Promenádon hangulatos kávézók, éttermek és kisebb üzletek találhatók, melyek különleges atmoszférát biztosítanak. A közelben lévő Fő tér kulturális központként szolgál, szabadtéri koncertekkel, rendezvényekkel és fesztiválokkal, így garantáltan pezsgő élet várja az új lakókat.Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele ebbe a hangulatos otthonba!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6716513


+36 70

Ingatlannet kód: NET6716513


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Lajos utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 370 588 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Delcsev Gabriella referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6716513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.