star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Harsánylejtő

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

123,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Harsánylejtő 1. kép

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Harsánylejtő

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Harsánylejtő

  • 81m²


Ár:

123 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
32 ezer Ft
Építés éve
2014
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
9 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

TULAJDONOSTÓL! 

Óbuda Testvérhegyen DNY-i tájolású, NÉGYSZOBÁS, első emeleti CSENDES, RENDKÍVÜL NAPFÉNYES lakás eladó. ***

 

TULAJDONOSTÓL eladó a 3. kerületben, Fanyarka-Csengôbojt utcában, egy 81 nm negy szobas + 9 nm erkélyes, körben ablakos, csendes lakás egy kiválóan karbantartott, 2014-ben átadott, liftes, akadálymentes társasház első emeletén.  A lakásban tágas, amerikai konyhás nappali, külön WC, fürdőszoba, három szoba található, valamint a két napfenyes, árnyékolóval ellátott erkély. 

 

A LAKÁS

A lakásba előszobájában optimálisan kialakított beépített szekrény rengeteg holmit elnyel. Innen nyílik a reggeltől estig fényárban úszó, erkélyes nappali es konyha, a dolgozószoba, gyerekszoba es egy tágas, erkélyes hálószoba, valamint a külön nyíló, kádas fürdõszoba és WC. Az összes szoba délnyugati irányba néz, a rendkívül csendes, gyönyörűen karbantartott társasházi közös kert-park felé.

A 2014-es átadás óta csak esztétikai javításra, az erkélyek felújítására, új beépített gépekre és a redőnyök, szúnyoghálók, lámpák es gépek szakszerū karbantartására volt szükség. Hūtõ-fūtõ klíma, mosogatógép, mosógép, hūtõszekrény, indukciós tűzhely és légkeveréses sütő és páraelszívók biztosítják az összkomfortot. A melegről és melegvízről házközponti, gazdaságos kazán gondoskodik, egyedi méréssel. A korszerū, színben harmonizáló redônnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárók kiválóan szigetelnek. 

A lakáshoz tartozó, nagyon praktikus 4 nm-es tároló 2 millió forintért megvásárolandó. A társasházhoz tartozó mélygarázsban garázsbeálló vásárolható vagy bérelhető, de az utcán is mindig van ingyenes, biztonságos, árnyas parkolóhely.

 

A TÁRSASHÁZ ÉS A KÖRNYÉK

A társasház csendes, tiszta, lakói vigyáznak a közös terekre. Mivel a lakás a folyosó végén van, nagyrészt a kertre néznek a falai. Minden szomszéd csendes, kedves, igényes. A társasház segítõi: kertésze, takarítója, gondnoka precíz, segítőkész szakemberek. 

Csodálatos séta innen a Hármashatárhegy es az Aranyvölgy vasútállomás; kerékpárral könnyen elérhető a Római part vagy a Pilis. 

Ez csendes, gyerekbarát környék zöldövezeti lakóparkkal, pékség-kávézóval, gyógyszertárral, edzõteremmel, boltokkal. Itt van a Óbudai Waldorf Iskola es a Károli Egyetem egy épülete is, valamint közel vannak szupermarketek, kellemes éttermek és a GOBUDA Mall.

 

KÖZLEKEDÉS

Több rendszeres buszjárat visz rendszeresen az Árpád-híd-M3 metróhoz, a HÉVhez vagy a 17/41-es villamosokhoz, dél-budai irányba. 

A parkolás a ház előtt ingyenes.

 

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

A lakás közös költsége 32.000 Ft/hó, mely tartalmazza a közös képviselet díját, a közös épületrészek energiafogyasztását, takarítását, a kertész és a szemétszállítás díját. A lakás gáz-, villany- és vízfogyasztásának elszámolása egyedi mérés alapján történik, de mind az alacsony árszabású kvótában marad. 

A lakás ára 123.9 M Ft.

A beépített bútorok a vételár részét képezik. A lakás további igényes, többnyire új bútorozása, kiegészítők, lámpák megegyezés szerint megvásárolhatók. 

A lakás TEHERMENTES, ÉS AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. 

Érdeklődni lehet: Nagy Julia +36205777461(Ingatlanosok kérem, ne keressenek.)

 


Elhelyezkedés

1037, Budapest, III. kerület, Harsánylejtő, Fanyarka utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6699707


+36 20

Ingatlannet kód: 6699707


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, harsánylejtői (Fanyarka utca ) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 81 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 123,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 529 630 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant SN Julia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699707. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Harsánylejtő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.