star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

245 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 146m²


Ár:

245 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Római parton, luxus lakóparkban 3. emeleti 3 és fél szobás lakás 2 erkéllyel, garázzsal, tárolóval eladó!Az ingatlan 2007-ben épült Római Wellness OTTHON 2-ben, 2019-ben teljes körűen felújításra került. Minden szempontból korszerű, modern, lakberendező által megálmodott luxus ingatlan. A lakás 124 nm-es, hozzá tartozik 2 terasz, a nappaliból nyíló 30 nm-es és egy hálószobából nyíló 14 nm-es. A konyha magas minőségű bútorokkal berendezett, AEG gépekkel gépesített. A konyhában és az étkezőben padlófűtés található.A fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik, a szobákban hűtő-fűtő klíma van, így télen-nyáron kellemes a hőmérséklet. A nagy méretű ablakoknak és a DK-i fekvésének köszönhetően egész nap benapozott a lakás.Kilátása a legfelső emeletről lenyűgöző, az ablakok a gyönyörű, gondozott parkra néznek, valamint a Duna kis szegletét is láthatjuk. A kertben gyerekeknek kialakított játszótér, kis- és nagy medence található, valamint grillezési lehetőség is rendelkezésre áll a felnőtteknek.A lakóparkban szauna, konditerem, 24 órás portaszolgálat, kártyás beléptetőrendszer működik.Közelben a Dunapart, kikapcsolódásra és sportolásra is alkalmas a környék.A lakáshoz tartozó mélygarázsban 1 beállóhely 12 MFt-ért, egy felszíni beálló 6 MFt-ért és egy 9 nm-es tároló 5 MFt-ért megvásárolható.Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Nánási út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6696614


+36 30

Ingatlannet kód: NET6696614


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Nánási út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 245 millió Ft, négyzetméter ára 1 678 082 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Simonics Mariann referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.